tisdag 5 oktober 2010

Sm 2010



Gunilla tog TVÅ guld!!!! Grattis :))



Å maken tog ETT guld och ETT brons!!!! Vilket par ;)



Korta klassen :))



Långa damer... :)



Annie, 3:a och Camilla 1:a



Otroligt bra startfält i år :))

Svårtippad klass :)
Första ronden för korta damer :)

8 kommentarer:

Anonym sa...

Steroider är vad dem har gemensamt. Inte en jävel som är byggde på naturlig väg. Undra hur många som har förgrening til dopingmålet som pågår?

Linda sa...

Anonym: Meeen vilken skräll att just DU var anonym?!!! Du har säkert inte satt din fot på ett gym och vet med säkerhet inte heller vad dessa athleter har kämpat med både kost och hård träning! För att inte tala om hur många år som dom har tränat och slitit!! För om du hade bara en liten aning skulle du inte "spy galla" över folk på nätet, som du förmodligen inte ens känner!! Patetiskt!

Erika sa...

Jag kan hålla med Anonym om dennes påstående och även dig Linda. Det är inget snack om saken att dessa individer lägger ner en otrolig energi på både träning och kost, det är många träningstimmar de bränner av för att kämpa sig fram men dock är det faktiskt ett faktum som inte bara är taget ur luften att merparten(inte alla) av de som står på scenen har steroider i sig, det är ingenting att hymla om tycker jag. Vad varje vettig människa också är medveten om är att den muskelmassa som så många av de tävlande lägger på sig under en kort tid inte är möjligt att uppnå med träning utan doping! Många föredetta tävlande har också många gånger trätt fram och bekräftat att anabola är mer än vanligt bland tävlande. Bl.a här: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7906125.ab
Så därför tycker jag inte att det är rätt att fördöma den som har kommenterat anonymt för det är inte helt fel det som denne påstår.

Linda sa...

Erika: Nää men vad det handlar om här är ju just att det är väldigt lätt att vara anonym på nätet och det stör mig väldigt mycket! Sen så drar "denna" alla över en kam.. å menar att alla som står på scenen använder steroider.. å det är rent skit snack!! Det kan jag med egen personlig erfarenhet sätta stopp för!!

Jag tänker inte fortsätta och kommentera detta inlägg, då alla har rätt till sin egen åsikt!

Emil sa...

"Vad varje vettig människa också är medveten om är att den muskelmassa som så många av de tävlande lägger på sig under en kort tid inte är möjligt att uppnå med träning utan doping!" ???? ok...och jag som trodde att man la på sig muskelmassa under många års slit, visste inte att det bara var att dopa sig så fick man musklerna på kort tid, men det är klart, står det så i Aftonbladet så stämmer det ju såklart. En litet kom ihåg bara, inom loppet på ett år, så har även 2st hockey spelare åkt dit för anabola(som vi vet alltså) undrar hur många mer som skulle åka om dom började kolla där med, för det vet jag utav egen erfarenhet att det testas knappt nåt alls, och där det handlar om att ko
ma så snabbt tillbaka från skador som möjligt finns alltid plats för "fusk". Tror detta finns överallt där stora pengar finns med i bilden tyvärr, hoppas inte jag slog hål på din ide om att det bara är personer med synliga muskler som enligt dig är dopade.

Mvh//

Erika sa...

Haha nä Emil du slog inte hål på min idé, doping som jag vet förekommer även i fler sporter men nu var det här blogginlägget om muskelbyggare så då höll jag mig till det ämnet. Och mina antaganden är inte baserat på vad som står i tidningarna, det är baserat på ren fakta. Tack för mig!

♡ Kakan♡ sa...

Men herreguud det blir alltid diksussioner kring detta ämne!!

EMIL---Självklart förekommer doping inom många andra idrotter också. Erika skriver väl ingenstans att det "bara" är just inom bodybuildning? Och självklart krävs det enormt mkt diciplin och träning för att få sådana resultat, men det är väl heller ingen hemlighet att många intar diverse "hjälpmedel" för att nåt dit? Det tycker jag inte man behöver hymla om.

Ang dopinghärvan är många av de åtalade kroppsbyggare. Det VET jag med säkerhet så Aftonbladets artikel behöver du inte ifrågasätta.....

MEN därmed inte sagt att ALLA kroppsbyggare är dopade!

Vet att du inte gillar dessa diskussioner Lindsey men kunde inte låta bli;-)


Punkt.

Anonym sa...

Summerar det såhär: skit i vad andra gör så länge det inte går ut över nån annan, för alla ni som skrivit drogar er med största sannolikhet med alkohol med jämna mellanrum, likaså jag, och vad ställer till med mest jävelskap i hemmen/samhället? Ganska sjukt egentligen att det är helt ok i alla "experters" ögon!? Försvarar inte dopingbruk för fem öre, men blir så jävla less på denna dubbelmoral som finns utspritt överallt. "detta är farligt för att det är olagligt, och folk blir agressiva" åter igen, tänk på vad jag skrev ang alkoholen, men det är ju lagligt så då är det ju som sagt ok, snälla börja tänk lite utanför lådan, bli inte så hjärntvättade av media om vad alla ska tänka och tro på.

Obs, detta är inget påhopp på tidigare inlägg, men känner tyvärr att vi missar dom värsta problemen i samhället nu när detta är så populärt att skriva och tycka om. Det kanske är mer spännande???

Over and out//