tisdag 8 februari 2011

Utslag...

Imorse innan jag gick iväg på jobbet tog jag tempen på Lennox, feberfri!! Yes tänkte jag :)) Men under dagen och på kvällen så hade han 38,5 igen... Han har även fått utslag på magen, hela ryggen och lite i ansiktet oxå.. Ringde vc idag och dom trodde det var 3 dagars febern, som har feber och utslag som symtom! Jaa inte vet jag!! Måste nog ringa imorgon igen så vi får en tid och kolla upp utslagen ändå, för säkerhets skull!! Lillvännen våran :))


6 kommentarer:

Fia sa...

Meeeeeen älskade lillfis! <3

Krama från oss!

Hellen sa...

Så där fick Oscar med! Det kom vipps en dag, men försvann lika vipps igen. Tur det, för snacka om att va prickig... och det kliades ju åsså! Hoppas det går över för er snart! :)

♡ Kakan♡ sa...

Sådär har Julia också haft när hon var sjuk (mer än en gång tom tror jag!). Till oss har jag för mig att de sa att det berodde på virus?!

Efter min egen allergichock för några år sedan blir jag alltid skitskraj av sådant där:-/

Hoppas han blir bättre snart.


Kram K

Suzanne sa...

Uscha, utslag även för er!! :-(
Hoppas lillfisen snart blir bra igen.

Linda sa...

Tjejer: Tack! Jaa det gick bort lika fort som det kom :)) Känns bra!! Idag är han bara lite snorig och så :))

Kramis!!

Maria sa...

Precis så där hade Lea oxå....blev lite skraj när jag såg att hon hade utslag i ansiktet och på halsen...och sen när jag kollade under tröjan hade hon ju på hela överkroppen...men ofarligt ju:)) men när det handlar om ens småtroll så blir man lite orolig... Kraam!