lördag 30 juli 2011

Canvas..

Jag behöver eran hjälp!! Jag ska skicka efter en canvas tavla och är lite kluven med vilken jag ska välja!! :)) Vad tycker ni?! Bestäm er innan ni tittar på kommentarerna, så att ni inte låter er övertalas av någon annan ;) Snälla tyck till!!


10 kommentarer:

Camilla sa...

Jag tycker svart/vita på trappen:)

Fia sa...

Jag tyckte först den stora längst ner men nu blir det nog den svartvita - den är mer klassisk.. :)

Alla tre är jättefina! <3

Emelie - PT och kostrådgivare sa...

Jag tycker den lilla i färg, där de sitter på trappen. Fina färger, bra färgkombination och lite mer livfull :) Men alla var superfina!

Åsa N sa...

Den i trappen i färg kände jag som första :)

Suzanne sa...

Underbara foton, men jag är ju lite kär i det svartvita på trappen så jag röstar på det! Ev att jag skulle vilja beskära det liiite så att det blir mer bara barn, förstår du hur jag menar? Kram

Helena sa...

...håller med Susanne, beskär den så barnen tar mer plats, någon av de mindre bilderna.....kanske liiite mer inne på den i färg, eller inte? Kul höra vad du valde sen =)

Pilla P sa...

Trappbild i färg!! superfina bilder alla 3 men fina färger tillsammans. Iofs har du väl canvas sen tidigare? I svartvitt? Om dom ska vara tillsammans så blir det bättre med den svartvita annars så kör på färg. Syskonkärlek myyyyyys..<3 kram påre vännen!

Linda sa...

Tack tack :)) Jätteroligt å läsa era motiveringar!! Jag tycker ju väldigt mycket om svart/vitt men just den här bilden, trappbilden, så lutar det nog åt färg :) det var mitt första val så jag ska nog hålla fast vid det!! Jag återkommer när jag har bestämt mig helt ;)

Kraaaam

Ann Holm sa...

Hej Linda! Kikar in i din trevliga blogg! Fina bilder! jag tycker du ska ta svartvitt, men fortfarnade spara pojkarna shorts i röd ton!

Hälsn. Ann :-)

Linda sa...

Heeej Ann!!! Va roligt att du skriver en rad!!! Hoppas du och magen mår bra, du var så fin sist vi sågs!! :))

Det var ju faktiskt ett alternativ, tack!!!

Kraaaam