fredag 7 mars 2008

Hmmm...

Jag har inte riktigt koll på den här bloggen.. å det känns inte bra! ;) För det första... hur ändrar man klockan, alltså tiden när inlägget lades in?!! Andra frågan som jag blir helt TOKIG när jag inte förstår.. är.. mellanrummen mellan bild och text! Oftast när jag lägger bilden först så kommer texten direkt under utan mellanslag ( tokfult ) samma sak när jag bloggar från mobilen!!

HJÄLP!! ;)


1 kommentar:

Caroline sa...

Vad gäller klockan så går du in på Inställningar -> Formateringar. Där ska du kunna ändra tid, tidszon och datum och allt det där =) Jag tror att du även här ska kunna konvertera radbrytningar så det blir mellanrum mellan bild och text. Där bredvid "konvertera radbrytningar" ska du fylla i JA.

Om du bloggar från mobilen så gör bara ett hopp ned med med knappen för typ "Enter = hopp ned" (vet ej vilken mobil du har så vet därför inte vilken knapp det är på din men på min Sony Ericsson är det med # (fyrkanten) du hoppar ner ett slag iaf =) Prova... funkar det inte så vet jag nog inte hur man gör hehe. När jag bloggar från mobilen så brukar jag glömma att göra mellanrum mellan bild och text men det är bara pga glömska o sen e jag för lat för att ändra haha.

Men prova detta och se om det funkar iaf! Lycka till =) Alltså Inställningar och sen Formatering så ska alla funktioner för detta stå där.