måndag 22 september 2008

Aj aj aj...

Men hur ont kan man få egentligen?!! Det kommer såklart av pumpen igår, å värst är benen!! Jooråsatt.. jag känner att jag lever idag ;) Ikväll blev det danceaerobic å jag hade gjort om lite grann, ännu mera till nästa gång, I promise!! Alla var såå duktiga och vi körde till några gamla godingar!! :))


Så här roligt hade jag på Sm -03

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej.
Jag har följt din blogg ett bra tag nu, aldrig gett mig till känna. Hittade dig via ngn. träningsida tror jag. Nåja, det jag undrar är om du kan rekommendera vart ett gäng småbarnsmammor kan roa sig som bäst i Sundsvall? Jag och 4 kompisar skall åka på en "tjejhelg" till Sundsvall och det skulle vara bra med några tips på bra uteställen + matställe.

Hälsningar från en tvåbarns mamma i Nykvarn, http://mkfitness.blogg.se

Linda sa...

Hej Marie!! Va kul att du läser min blogg :)) å att ni ska till S-all och partaja!! Det kan man behöva när man har småbarn ;)
Jag skulle nog testa www.invitobar.se (alla säger att det är jättebra mat där, nyöppnat så jag har inte hunnit testa än) eller så finns ju alltid Olearys :)) Utestället blir nog Oscar, där dom även har en jätte god grill meny :) eller stadshuset! Är det fredag eller lördag ni kommer?!!

Kraaam