torsdag 24 juni 2010

Midsommar lunch...

Idag var jag och Lennox bjuden på midsommar firande på mitt jobb! Vi dansade runt stången, åt god mat och bara njöt av solen och värmen :)) Leon gick sista dagen idag på dagis och till hösten ska han börja på en ny avdelning, så därför hade Leon köpt en liten present till fröknarna!! Tror det var uppskattat! Eftermiddan har bestått av handling och lite inköp på systemet :)) tills imorgon såklart!! Hoppas ni alla får en mysig midsommarafton :))


3 kommentarer:

Anonym sa...

Det var en mysig dag, kul att träffas! :)
Glad midsommar på er! :)

Kram
Anna

Anonym sa...

Gillar din blogg skarpt.. Några tips för bra träning för en mamma som just fått barn.. jag har spinning tre gånger i veckan, Pw eller tar promenader nästan varje dag.. Hur ska man forma kroppen snyggast och lättast. Vill ju gå ner i vikt/bli snyggt formad:) Jag har års kort på friskis..puss å kram å tack för en bra blogg..//Katja en ny besökare:)(amantesk.blogspot.com)

Linda sa...

Anna: Jaa det var de verkligen!! Kanske vi kan få till en date i sommar :)) Sköt om er!

Katja: Tack!! Å va roligt med en kommentar, det uppskattas :))
Hmm.. jaa allt med träning är ju en djungel ;) Men prommisar och spinning är ju bra cardio :) gärna styrketräning oxå.. men vet inte om friskis har det :) Kosten är ju däremot jätteviktig!! Man ska inte stoppa i sig mera mat än vad man förbrukar :) finns ju tabeller på nätet, om man orkar vara så seriös :)) Hoppas du tittar in igen!

Kraaam