tisdag 24 juni 2008

Nyfiken..

Jag älskar att skriva i min blogg... tycker om att gå tillbaka och se vad som hänt och kolla på alla bilder!! Tycker jätte mycket om när jag får kommentarer men det är inte nödvändigt!! :) Men jag blir ju lite nyfiken på vilka som läser min blogg... Alla mina närmaste vet jag ju ;) men ni andra... för jag vet att det är några stycken.. Kan ni inte skriva en liten rad om er själva :)) Skulle vara såå skoj!!

Kraaaam...

26 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Är en 26-årig tjej som också borhär i Sundsvall. Hittade din blogg via din hemsida, var intresset för träning som gjorde att jag hamnade här. Tycker din blogg är så mysig och att du håller den på en lagom nivå =) Hejja hejja!

Linda sa...

Heej!! Va kul att du svarar!! :) Inte för att man har nått ansikte men en liten vink iallafall om vem just du är, kul ;)
Hare gott!! Kraaaam....

Anonym sa...

Hej! Jag läser också din blogg, tycker precis som Kristina här ovan att den är så mysig! Jag hittade nog också hit via hemsidan tror jag och hemsidan kom jag till genom en länk i en annan blogg tror jag =)

Anonym sa...

Hej Linda!
Jag läser oxå din blogg. Hittade hit via hemsidan och har varit med från start :)
Jag läser här för att få lite insperation att komma igång m min träning igen. Kommer tillbaka till Ego i höst ;) Börjar känna mig riktigt taggad! Å så är det ju så kul att följa lilla Leons äventyr. Såå söt! Å naturligtvis är det skoj att se alla roliga festbilder ;)

Grattis till examen föresten! Känns skönt antar jag. Jag har tyvärr inte fått användning av min än men det kanske dyker upp nåt i framtiden :)

Oj, vad långt det blev ;)
Ska ändå passa på att önska dig och din familj en härlig sommar.

Josefin sa...

Jag läser såklart din blogg :) Rolig bild från festen förresten =) Hoppas allt är bra, kramar!

Anonym sa...

Jag läser ju också din blogg - men det vet du ju redan. Kram på er!

Anonym sa...

Hej Linda! Jag är en 25-årig tös som snart är färdig med sina studier, ett halvt år kvar. Längtar! Är fd. Timråbo, numera gbg-bo som hittade hit när jag upptäckte tävlingsgrenen Body Fitness. Hörde från en kompis att du o Sofia hade tävlat (har gått på era pass på ego en del när jag tränade där för många år sedan) o hittade till era hemsidor o därefter bloggar. Tycker du har en superhärlig blogg fylld med alla mysiga påhitt du, din familj o goa vänner gör! Skulle gärna vilja veta mer om din inställning till träning/dieta/tävla i dagsläget. =) Kram o grattis till examen o sommarlov!

Linda sa...

Tack för att ni tar er tid att svara!! Va glad jag blir... :))

Annelie: Hoppas du fortsätter titta in till mig lite titt som tätt....

Marie: Jaa nu vet jag ju vem du är :) Kul att du ska komma tillbaka.. det är ju bara såå kul att träna, bara man kommer igång så.. Å du.. det gör inget att det blev långt ;) bara kul!!

Josefin: Hihi.. japps det vet jag!! Dans flickan vettu ;)

Helene: Jaaa heeej!! Kul att du fortsätter att läsa OCH att du kommenterar!! Love it :))

Emelie: Tack!! Jaa dig känner jag igen :) Jag ska absolut skriva några inlägg om min status just nu med tävling mm.. Jag lovar!!

Sommar kramar :))

Anonym sa...

Hej!
My heter jag, (Pontus syster) vet ej om du känner honom men ändå. Kommer ihåg att vi låg på BB/vårdhotellet ung samma tidpunkt då du fick Leon å jag Samuel. Tycker att det är jättekul att läsa om Leon, känner igen mkt i min lilla son. (de har iaf fasligt mkt kläder som e lika;) Extra kul var det att läsa om Thailand då vi har tänkt åka dit i januari å ta med honom. Men det verkar ju ha gått bra för er...

Ha en skön sommar!
Kramen

Anonym sa...

S-vall kille 29 år! Intressant att följa din blogg som kombinerar träning och familjeliv! Bra nivå!

Anonym sa...

Hej!
Läser din blogg från start,och hittade hit via din hemsida=)
Till DEN hittade jag via din mamms, som jag jobbat med på Granbacken. Underbart rolig människa!Hälsa gärna ifrån mej=) Gillar bloggen då man får följa ert lilla familjeliv, både till vardag å partydax!
Å så känner jag såklart igen dej ifrån Ego =) Ha en skön sommar!/Carro

Anonym sa...

Jag heter Jeanette och tränade mycket på Hälsohuset tidigare.Umgicks en del med Nina.Senare var jag tillsammans med Christian som var ordförande i föreningen som jag är säker på att du minns. Hittade din webbsida för ett år sedan och läser din blogg emellanåt.Tycker att det är kul att se vad som har hänt dig och Sofia sedan ni tävlade i fitness.Lite roligt är det också att höra lite om Sundsvall. Är inte så ofta uppe och hälsar på.Typ 2 ggr/år.Bor sedan 8 år i Stockholm och tränar fortfarande på :-).

Linda sa...

My: Jaaa absolut!! Åsså träffades vi på drakborgen också :)) Hoppas allt är bra med er oxå.. kul att ni ska åka till Thailand.. Bara att fråga om du har några funderingar..

Sundsvalls kille: Heej kul att en kille "vågar" skriva!! Hoppas du fortsätter läsa bloggen!!

Carro: Jaha du känner mamma.. ska genast hälsa från dig!! Vi kanske syns på Ego då!!

Jeanette: Hmm... kommer inte riktigt ihåg dig, men absolut ditt ex ;) Du verkar trivas bra i storstan alltså!! Kul.. Hare gott!!

Tack igen för att ni skriver... Lovely!! :))

Anonym sa...

jag läser din blogg!

Fia sa...

Å jag läser din blogg vaaarje dag... :D haha..

Linda sa...

Irmeli: Oki... Kul :)

Fia: hihi.. Nähä ;)

Anonym sa...

Hej, hej! Jag läser din blogg lite då och då. Tror jag hittade igen den visa Åsas blogg. Kramis

Anonym sa...

Jag läser din blogg då och då...den är mysig, annars går jag på dina tokigt roliga dancepass. =)

*Laddar oxå inför gatufesten!*

Trevlig sommar!

Linda sa...

Malin: Hello!! Kul att du droppar in ibland!! Hoppas allt är bra med familjen!!

Lina: Jassså du är här oxå ;) KUL!! Å ännu bättre ska passet bli, eller hur?!! Vi kanske syns på gatufesten då!! :))

Kramisar till er alla!!

Anonym sa...

Hej Linda! Jag läser oxå din blogg. Vi har jobbat ihop på Åhléns om du minns. Även rest ihop till Thailand men det var länge sen :). Jag var den långa mörka tjejen, sen kunde du se mig på rad två på steppen. Meeeen, nu har jag förpuppat och degat ner mig lite och nu vet jag inte om du känner igen mig längre ;) Följer ditt liv lite via bloggen såklart!! *puss*

Anonym sa...

Hej! Ulrika heter jag, 34 år och bor ett par mil utanför Stockholm.
Har följt din hemsida och blogg bra länge nu, måste vara minst 3-4 år?!
Det var från början enbart för din träning, för att få inspiration, kunskap och tips. Men nu är det lika mycket för att se vad som händer i ditt liv och se Leon växa.
Rätt konstigt egentligen, har aldrig träffat er men tänker ändå titt som tätt att jag ska titta in hos dig och se vad ni haft för er.
Kram! :)

Linda sa...

Åsa: Haha... du fick mig verkligen att tänka till... Hmm... vem träffade jag på planet till Thailand? Knäppa mig :) Puss på dig!

Ullis: Åhh va mysigt, att du tänker på mig.. som sagt, fast vi inte har träffats på riktigt.. :) Tycker det blir lite av charmen att "träffa" andra på nätet! Tack för att du skrev en rad!!

*kramar om*

Anonym sa...

Hej hej! Jag är helkass på att lämna kommentarer om jag läser någon blogg men nu blir det av :)
Jag tror att jag ramlade in på din hemsida för många månader sen. Jag minns inte riktigt hur men jag blev kvar iaf :) Du har en bra blogg som är intressant, och det är kul att läsa hur du varvar familjeliv, träning och livets andra goda saker :) Det är inspirerande.

Linda sa...

Madde: Heeej å tack!! Va kul att du skrev en rad nu då!! Jag vet själv att jag inte heller "orkar" men det är ju väldigt skoj att få en kommentar!! *hihi* Hare gott i sommar värmen!!

Anonym sa...

Hej Linda,

Jag gick mycket på dina pass tidigare när jag bodde här uppe och nu när jag flyttat tillbaka tränar jag på Ego igen men mest styrke & fettförbränning för tillfället.

Jag blir så glad av att gå in och läsa din blogg för du är en så härligt positiv människa. Det är alltid lika roligt att se bilderna på era olika upptåg & fester, ni verkar ha kanonroligt tillsammans.

Brukar även kolla in Sofias blogg och jag såg henne när hon tävlade i Luciapokalen för något år sedan. Kul att se hur det går för er och det peppar mig att fortsätta med min viktminskning och träning :)

Hoppas du och din familj har en underbar sommar.
/Annie

Linda sa...

Annelie: Jaha va skoj.. men ska du inte ta och komma tillbaka till passen då?! Nån gång ibland iallafall :)) Bilder.. jag vad ska jag säga... *ler* Jag älskar bilder och JA vi har tok roligt tillsammans, jag älskar mina vänner!!

Du.. kom fram till mig på Egan nån dag, så jag får se vem du är :)

Kraaam till dig!!