måndag 20 december 2010

Sorgligt..

Jag läser en blogg som berör mig så djupt.. Många gånger orkar jag inte gå in för jag blir så ledsen.. Men Linda skriver så fint om kärleken till sin familj och om kampen mot cancern.. Jag hoppas att julen blir en fin tid för familjen...

http://lindaskriver.blogspot.com/

4 kommentarer:

Anonym sa...

Oj jösses, min enda tanke är
BROOOOMSA!!! Vi måste sluta jaga och bara vara. Vara tacksamma för familj, vänner och att vi har hälsan. Glad för dig Linda! <3 Pia

Suz sa...

Åh, det är livsfarligt att läsa sådana bloggar. Man får så ont i hjärtat och vill inget annat än att HJÄLPA!

Hoppas att ni mår bra o att min lilla kompis ögon blivit bättre?

Kram

Anonym sa...

Men guuuuu vad ledsen jag blir, läste igenom lite i hennes blogg och jag kunde inte hålla tårarna tillbaka, hon är ju lika gammal som oss ju, och har en liten Erik som är lika gammal som Bianca. Näe, man ska absolut inte klaga på ngt, som man gör ibland, ingenting kan vara så hemskt som detta.

Man är glad för varje sekund som man får med sin familj och sina nära och kära.

Hoppas att deras jul blir bra, och att hon slipper ha ont!

Hoppas att ni mår bra, och att vi snart kan träffas!

God Jul till er!

Stor Kraaaaaaaaaaaam

//Alexandra

Linda sa...

Pia: Jaaa bromsa!! Vi bara stressar förbi allt och alla, glömmer å fundera vad som är viktigt här i livet :)) Puss på dig!!

Suz: Nää det är verkligen livsfarligt.. men ibland så orkar man och då gör jag det!! :) Goo knölens ögon är bra nu, skönt!! Good jul gumman min!!

Alexandra: Visst är det skrämmande.. det var så jag började läsa, fanns så mycket som var lika.. Uscha.. Jobbigt!! Vi håller alla tummar att iallafall julen blir fin!! Kraaam gumman!!