måndag 21 februari 2011

Ok...

Idag lämnade jag båda pojkarna på dagis innan jag började kl åtta :)) Men herregud vilken tid det tar ;) Jag tyckte att jag hade gott om tid.. men vips så var klockan fem i åtta!!! Wiiiee.. till å snabba sig!! Dagen hade gått helt ok för lilleman idag så förhoppningsvis så går det åt rätt håll :))



Snart blire tack å adjö för mig :)) Goo kväll!!!

3 kommentarer:

♡ Kakan♡ sa...

Förstår att det är fullt upp när ni ska iväg på morgonen! Själv gruvar jag mig lite för när vår vardag kommer när 3 barn ska fixas och lämnas....Men men, det blir säkert bra:-)

Kramar Kakis

Milica sa...

Jag säger juh de du är juh nån sorts super kvinna ;) du hinner juh allt o kan nästan tänka mej att du kom i tid =).. Hoppas man har såna skills som du har när man kommer tid... =)..


Hoppas allt är bra med er!!
Ni ska veta att jag saknar er alla =)


Love <3

Linda sa...

Kakan: Hihi.. jaa man tror alltid att man har så mycket tid, åsså vips så är det brådis ;) Men det fixar du oxå såklart!! Blir ju lite lättare när dom är riktigt inskolade åxå :)

Mimmi: Haha.. jaa jag var i tid ;) Jag är faktiskt ganska bra å planera så att jag ska hinna, så även denna gång :)) DU kommer å bli den bästa du oxå ;) Vi saknar dig oxå!! Hoppas det går bra på nya jobbet!!!! Wiiieee ;)

Kraaaam