onsdag 28 januari 2009

Fundering...

Alltså.. jag har funderat på en sak... Varför får man en minneslapp på bankomaten där det bara står hur mycket man har tagit ut?!! Ja menar kommer man inte ihåg det så är det ju bara att kolla i handen :) Det är ju helt meningslöst och jag blir lika irriterad varje gång det kommer en sån där lapp... Fatta va dumt!!

/ Linda som väntar att avdelningsmötet ska börja snart, så man får gå hem nån gång....

10 kommentarer:

Fia sa...

Sötis! <3

Anonym sa...

Ha ha! Nån kanske sparar dessa ;) Oftast när jag får en där det bara står vad man tagit ut och inget saldo är när jag tagit ut på ex S-vallBankens samt Nordeas bankomat, nån som inte är uppkopplad mot Swedbanks.... typ !

Anonym sa...

aaaaa va! fatta var korkat och omiljövänligt...suck.. meeeeeeeen snart åker viiiiii!!!!! Du och jag och påldans ahahaa :-)

♡ Kakan♡ sa...

Vilken fundering:-)

Men man kan ju alltid svara nej på frågan om man vill ha minneslappen?! Det brukar jag göra:-D

Kram Kakan

Linda sa...

Fia: Jamen... :))

Åsa: Jaa kanske det ;) Jag har tagit ut utanför Ica kvantum å då är det samma sak.. Blää för dom :)

Fletch: Jaaa snart är du och jag :)) med pålen i mitten *haha* Jag kommer nog döö av skratt!!

Kakan: Men gulliga du, jag är helt mä på det.. men jag trycker ju ja för att jag vill se hur mycket jag har på kontot.. inte se hur mycket jag tog ut... äru mä?!!

PUSS!!!

♡ Kakan♡ sa...

Ha ha, japp är med! Fast jag menar mer att jag ju vet att det bara är på Swedbanks egna automater det funkar för mig , så då trycker jag nej på de övriga:-)

Trevlig helg!!

Anonym sa...

haha ja jag håller med. Kör hårt på Nike.

Kram kram

Linda sa...

Kakan: Bra att du är med :) Trevlig helg vännen..

Åsa: Knasigt va?!! Jag laddar upp just nu!! *ler* Nike here I come ;)

Kraaaama

Anonym sa...

Tittut! Så här är det gumman *fniss* Swedbanks kunder kan bara se vad de har på kontot när de tar ut på Swedbanks egna automater, de har inte "uppkoppling" mot några andra bankers automater. Vet inte varför de är så, för vi som har någon annan bank kan ju se vad vi har på kontot oavsett bankomat. Å ja han tar nappen ibland nu, känns otroligt skönt! Ha så himla mysigt nu på Nike, utan mig :( *puss*

Linda sa...

Eva: Ja ja du får ta det där igen på en fika hurru ;)
Bra att han tar nappen, blir lite lättare då tycker jag :) Nike var ju underbart roligt, men vi saknade dig såklart! Kraaaama