måndag 23 mars 2009

Nattning..

Våra kvällsrutiner är oftast en dusch eller ett bad tillsammans, och på vägen upp säger Leon alltid " ja titta bob a datorn" :) Han ser två avsnitt samtidigt som han dricker upp sin välling... Det slår aldrig fel... MEN nu två dagar på rad vill han hellre läsa böcker.. "ja läsa många bokar" Jamen självklart gör vi det, mycket bättre tycker mamman!! Så våra nya rutiner är att läsa bok tillsammans i hans säng.. åhh va mysigt det är!! Hoppas det håller i sig... *ler*




Trött Leon i ett varmt Thailand.. :))

3 kommentarer:

Jossan sa...

Hej Linda
Mysigt med bad tillsammans, skulle gärna ha badkar..men vet inte vart vi skulle kunna trycka in de i vårt lilla badrum=)
Hoppas allt är bra med dig. Ha en skön tisdag och ta hand om dig och familjen.
KRAMAR

Anonym sa...

Åh va mys med bokläsning!
Jag och Andreas vill komma och leka med Leon någon dag! :-) Fast jag tror nog att Andreas är lite mer intressant, så om Leon och Andreas leker så kan vi dricka kaffe ;) Hihi! Ha en bra dag och tack för tummen! :) KRAM

Linda sa...

Jossan: Jaa det är verkligen jätte mysigt!! Vi bor ju i hus så här finns det plats.. vi har ett bubbel badkar men Leon tycker att det är sådär att bubbla *ler* Kraaama magen!!

Elin: Jaa det ska jag försöka hålla i :)) Det klart ni ska komma, dörrarna står öppna, det är bara att komma!! Jag slår på kaffe ja ;)

Kraaaam!!