tisdag 28 april 2009

Stor kille..

Idag åkte jag och Leon ut på Birsta en sväng!! Vi åt middag där och strosade runt i affärer :)) Min kille har blivit såå stor.. nu kan man till och med ha med han på stan ;) Förr sprang han iväg och struntade blankt i vart jag var.. Idag gick han snällt vid vagnen och om jag träffade någon så var han bara i närheten!! Belöningen, efter jag berättat hur duktig han hade varit och att mamma var stolt, var en glass!! Yummie.... tyckte Leon :))

NU: Desp!! ;)

8 kommentarer:

Unknown sa...

Åhh det var han så värd. Mysigt och gulligt att han numer håller sig omkring mammsen =)min mamma berättade många historier om hur en annan var när man var liten. Om jag får barn, så hoppas jag inte att de ärver min energi som jag då tydligen hade.

Kraaaaam

veronika sa...

nämen, vilken stor o duktig kille ni har!:)o skönt för mamman också:D

Pia Alm sa...

Ha ha!! Njut du Linda... snart sticker han iväg på egna äventyr och VÄGRAR gå i affärer. Vad du än mutar med så niixdu!
När ska vi ses då? Vore det inte dags för en tjejdag...?

Linda sa...

Sussi: Jag tycker nog att du har ganska mycket energi kvar ja ;) Och jaa Leon har oxå varit väldigt aktiv.. men det är helt ok!

Veronika: Jaa fakiskt :)) Hoppas ni får en mysig valborg!!

Pia: Men hejje gummsan!! Jaa det var verkligen längesen :) Måste genast styra upp nåt!! Haha.. å jag förstår att snart är man inte värd nåt.. *ler*

Stoor valborgs kraaam till er!!

Jossan sa...

Hej gumman
Jag har inte gjort de på super länge. Men har hittat nyligen ett recpet i Linas blogg, Mat så klart. Länk finns inne hos mig, kika snabbt där om du kan hitta något=)
Annars brukar jag söka på tasteline.com, där kan man alltid få lite inspiration=D

Ha en underbar dag
KRAMAR

Jossan sa...

Godmorgon igen

http://www.matsaklart.se/2009/03/basta-potatissalladen.html

De var den men såg nu att de var senap iden..knas..Ska kika vidare om hon har någon annan=)

Vi har haft perioder med olika potatisar i ugnen, strips, hassel, klyft..samt gjort rätt mycket rotfrukter i ugnen på slutet. Men en god potatissallad "fräsch" sådan med inte allt för mycket"kladd" är sååå somrigt och gott till maten.

Lycka till.

Elin sa...

Hej tjejen!
Åh vad gott det ska bli ikväll! :) Ser verkligen fram emot det. Jag har införskaffat vin som skall avnjutas i kvällssolen på altanen-MYS! Leon är såå duktig förresten ;)
Kram

Linda sa...

Jossan: Tack tack söta du!! Att du engagerar dig så :)) Jag ska slänga ihop nåt snart, jag återkommer med betyg!! Hihi..

Elin: Jaa det ska bli jätte mysigt!! Men du, ta med lite tröjor oxå, blåser ju så ;) Syns snart!!

Kraaam