onsdag 3 mars 2010

SJ..

Meeeen hur svårt ska det vara!!! Vi har väl vinter varenda år här i Sverige.. eller har jag missat nåt?!! Jag blir så förbannad så jag tror jag storknar snart! SJ har ställt in alla tåg från Sundsvall till Stockholm fram till den 20 mars, i över en månad har trafiken stått still, eller med massor av förseningar.. vad är problemet?!! Jaa ni fattar jue... hur ska vi nu ta oss ner?!! Jag blir galen!!

8 kommentarer:

Anonym sa...

Men det står inget på sj:s hemsida om att tågen från sundsvall är inställda men däremot från stockholm - söderut

kolla den här länken
http://www.sj.se/sj/jsp/polopoly.jsp?d=114&a=131278&l=sv

Helen

vera sa...

men va fasen??! helt otroligt hur handfallen de blir=/ åh ni åker väl utomlands då väl?? hoppas det löser sig, kramisar=)

Anonym sa...

Tågen går ju mellan Sundsvall och Stockholm, där har de inte ställt in alla X2000-avgångar?

Så ni borde klara er! :)

C

Linda sa...

Tjejer: Joo men kolla den här länken då :)

http://www.sj.se/sj/jsp/polopoly.jsp?d=288&l=sv&a=138524

Eller har jag fattat helt fel?!! Har ringt SJ idag oxå, men världens längsta kö.. sen när det var min tur så kopplades jag bort!!! *arg* Nääreååå ;)

Anonym sa...

jag köpte biljetter för nästa vecka i går och det gick ju bra, det var inte på någon av de turer som nämns på din länk, men det finns fler turer än så. och gott om plats också.

Det kan väl ändå¨inte vara så att det är möjligt at boka och betala på tåg som är inställda??

Linda sa...

Anonym: Nää det kan det ju inte vara, det verkar ju jätte konstigt isåfall.. Men nu har det löst sig för oss :) Känns så bra!! Å för dig med.. :)

Kraam

Hellen sa...

Alla tåg är inte inställda, men väldigt många. Vi hade en chef från Sthlm hos oss idag och kan kom smärtfritt fram utan förseningar både på vägen hit och tillbaka. Det ordnar sig för er åsså ska du se :)

Linda sa...

Hellen: Jaa vi hoppas det :)) Vi hade ju inte så mycket tid att spela på, ville inte åka ner dan innan eftersom då kostar det ju pengar för boende oxå, men nu är det fixat!! :)) Skönt..

Kraaam