fredag 26 juni 2009

V 19..

När jag blev gravid med Leon så vägde jag 73,5 kg och lika mycket denna gång! Nu är jag i vecka 19 och har gått upp 3 kg ungefär :) och allt som allt med Leon blev det 12 kg.. få se denna gång nudå vart det slutar!!



Pojke nr 2.. Jag i 18+6



Leon :)) Jag i 18+6



8 månader senare, vikt 70,0 :)) *motivationsbild*

4 kommentarer:

Suzanne sa...

Alltså herregud Linda, hur i hela fridens namn är det möjligt att se sådär SNYGG ut efter bara 8 månader. Jag skäms otroligt mkt över min FULA mage, ännu mer med tanke på att Oliwer blir 2 år och 3 månader på söndag, skandal ju!!
Hur gjorde du?

Kram

Unknown sa...

Men herregud. Nu blir man så avundsjuk. Jag som inte har fött barn har ju inte ens sådan mage som du har nu! Min är större! Promise. Lycka till, men vet ni att nr 2 också är en kille? Häftigt. =) Kram och du, jag tänker på er.

Miss Erica sa...

...du ÄR och kommer alltid att vara hot mama... ;-) sådeså! *kraaaaaaamiz* Ska vi styra upp lite sol och badmys snart!!?? jaaaaa ;-)

Linda sa...

Suzanne: Men lilla gumman :) för det första så ska du inte skämmas för din mage!! Du har så många fina kvaliter som andra med snygg mage inte har! Va ä väl en snygg mage ;) Men om man nu vill lägga ner lite tid på den så var mitt recept morgon prommisar och en välbalanserad kost! Å jag lovar att jag fick kämpa! Men jag hade ett mål, å det var 70 kg och jag klarade det!! Då känner man sig stolt! :) Puss på dig underbara kvinna!!

Sussie: Men tack!! Du har ju gått å blivit såå snygg!! Man känner ju knappt igen dig! Duktig tjej!! :))
Å japps en grabb till.. *hihi*

Miss E: Meen duuurååå ;) jag blir glad iallfall av att läsa ditt inlägg :)) Imorgon blir de Berga :)) kom du å vettja!!!


Kraaam på er!!