onsdag 15 juli 2009

En mor..



En mor finns med från början som källan till ditt liv.
Med kärleksfulla blickar hon följer varje kliv.
Sen livets första måltid har hon bjudit dig att smaka.
Hon ger dig av sin omsorg utan krav att få tillbaka.
Hon tas så lätt för given som lindring av besvär.
Och sällan blir hon tackad och sedd för den hon är.
I livets alla skeden förblir hon dock densamma...
Din alldeles unika högt älskade mamma!

/ Siv Andersson



5 kommentarer:

Jossan-Wellness by me! sa...

Hej tjejen

Känns denna grav lik som Leons, mår du ungefär på samma sätt eller är den annorlunda? Lite nyfiken:O)

Ha en fin dag
Här sitter jag och väntar in solen!

Kramar

Elin sa...

Åååååååååh va fin din mage är! :-) Blir nästan lite avis ;) KRAM

Linda sa...

Jossan: Heej!! Jag hinner ju aldrig svara på dan.. men nu så ;) Jag tycker noga att de är ganska lika, än så länge iallafall :)) Har inte ont nånstans, kan träna som jag vill (dock mindre skala denna gång) kände sparkarna en vecka före Leon, alltså i v. 18 nu!! Själv då?!! Mår du bara bra..

Elin: Tack vännen!! Jamen det är bara att sätta igång... inge svårt alls ;)

Kraaam

Jossan-Wellness by me! sa...

Skönt att höra att du verkar må bra:O)

Jag mår bra, nu börjar de kännas tyngre ändå.. känner mig rätt tung i kroppen på eftermiddagen, mycket beroende på väder oxå. Jag är inte tung utan att man bara flåsar mera och får helt enkelt ta de väldigt lugnt. Är jätte glad att jag inte har ont och kan träna på en del, eller träna och träna, röra på sig blir de liksom mera nu:O) Men de gör både mig och bebben gott.
Har en del söt sug men försöker hålla de mesta till helgen, kan slinka ner nått på veckan oxå men vill försöka få i mig i regel bra mat så jag orkar och pyret mår bra:O) Dock är vi filmälskade typer och trivs båda bäst i soffan en fredag eller lördag med något gott och bara mysa till en film och de är oxå nått som gör mig gott så då får bebben stå ut med sött, stackarn;O)
Nu är jag inne i en period då jag längtar något oerhört, läser mycket om förlossning helt plöstligt och bara kan få tårar i ögonen av tanken att ha pyret liggandes på bröstet mitt i soffan*LER* Samt längtar jag efter att kunna andas djupt och kunna ta ut mig i träningen igen, kommer bli en motivations boost att komma igång igen:O)

Nej nu ska jag sluta "pladdra". ha en toppen dag
Kram igen

Linda sa...

Jossan: Det gjorde ingenting att du pladdrade på.. kul att läsa bara!! :)
Jag känner mig oxå väldigt trött när jag gör nånting.. å en stor skillnad från förra gången var ju att jag kunde vila när jag ville.. dock inte nu såklart :) DET är en stor skillnad! Så jag förstår dig..

Å visst är det skönt att träna, hur mycket och i vilken form är ju som det är :) bara man får röra sig lite :) Det jag tycker är det bästa är att komma ifrån och få lite egentid, det kommer du oxå att uppskatta :)

Jag har fortfarande svårt att fatta att jag ska få ett andra barn, allt går så fort, mycket att tänka på/göra så jag hinner inte riktigt med, som jag gjorde förra gången.. då visste jag precis vilken vecka+dag jag var i :)) Å nåt som jag oxå kan tänka på är om man verkligen kommer att älska den här lilla lika mycket, det känns ju inte som om det går ens ;)

Oj nu pladdrade jag visst en del ;)

PUSS på dig!!