måndag 13 juli 2009

Furuvik helgen..

Vi åkte ner på lördag morgon och resan gick jätte bra :)) Vi fick stanna några gånger så att Leon fick kissa bara! Väl nere gick vi direkt in på Furuvik.. tittade på djuren, åkte karuseller och ganska snabbt åt vi lite lunch.. :) Vi hade sån tur med vädret så att även solen var framme! Vid sextiden kände vi oss ganska klara och gick till bilen för att hämta våra grejjor och checka in på tåget! Jaa vi skulle bo i en tågvagn som var uppställda inne på området, vid vattenlandet :) Leon tyckte det var super mysigt!!

Vi bestämde oss för att åka in på ICA för att inhandla middagen där, det blev grillad kyckling, potatissallad, grönsaker, panrich och dricka :) så åt vi alla på den stora gräsmattan och barnen lekte intill oss! Sen spelade killarna lite fotboll och vi softade lite :) På kvällen la vi barnen i tågkupen och vi stora spelade yatzy bland alla mygg!! Det var så sjukt mycket mygg, å dan efter hade jag såå många myggbett.. inte kul ;)

Vi la oss vid tolvtiden och bara en halvtimme senare så hör jag Majken (i kupen brevid) spy.. och mycket riktigt när vi vaknade på söndag morgon så berättar Jossan att hon hade spytt 5 gånger den natten!! Men fyy... stackars Majken OCH såklart även Jossan och Jerry.. För ni kan ju tänka er hur trångt det är, ingen toalett eller dusch och längtan att bara komma hem ;) Hon spydde iallfall några gånger under söndagen oxå men hon fick ligga i sin vagn och sov ganska mycket av tiden ändå :) Lillgumman!! Ja ja man ska ju vara med om allt :))





TACK för en mysig helg mina vänner!!!

3 kommentarer:

Unknown sa...

Vilka fina foton och vad brun du är. Nu blev man lite avis ;o)

Kram.

sofie sa...

Tack tack!!!

Vilken mysig helg ni verkar ha haft och du är jättesnygg!!

Kram

Linda sa...

Smileme: Hihi.. jaa är man inte snygg så får man vara brun ;)

Sofie: Tack!! Va snällt! :) När kommer bebben då?!!

Kraaam