söndag 27 september 2009

Fixa & Dona..

Idag har vi gjort sånt som hör husägare till :)) nämligen fixat och donat med saker och ting ;) Skrubbat altanen, planterat lite höst ljung och städat lite :) En dag i lugnets tecken annars!!!




Jag skulle bara vänta tills nästa reklampaus kom å då skulle vi borsta tänderna och läsa saga... Men jag hann tydligen inte.. älsklingen var trött idag!! :))

5 kommentarer:

Pia Alm sa...

Gospropp! Han är så mysig.. han har det efter mamma. Du hostar inte längre va?! KRAM

Linda sa...

Pia: Jaaa så söt min lilla/stora älskling ;)
Nää inte så mycket hosta nu, men är hemma idag eftersom jag mådde jätte illa inatt och fick gå på toa några gånger ;) Känner mig bättre idag, har ätit lite och vilat mycket :))

PUSS på dig!!

Åsa sa...

Mysigt med husfix. Jag vill också ha hus nu!!! :)

Pillis sa...

Hej hopp! Har kanske världens sämsta mobil, kan liksom inte skicka sms, men ville bara säja att ons blir super!!!Äntligen ska Nellie få ge Leon sin en aningens försenade födelsedagspresent..det har hon längtat till!=) Syns på ons!!Kram/P

Linda sa...

Åsa: Jaa det är ju faktiskt det :) Tycker om att påta på fast det är mycket att göra ibland.. men så är det att vara husägare!!

Pilla: Du å din mobbe ;) Jamen va bra!!! Då ringer jag innan, eftersom jag inte vet vart jag ska :)) Men du, ska vi äta tillsammans då kanske.. jag kan köpa med mig måt gott!! Jag ringer imorgon!!

Kraaaam