måndag 25 januari 2010

Morgon pigga..

Idag gick Leon och jag upp vid åtta snåret.. fikade och gjorde oss iordning för den öppna förskolan :)) Väckte Lennox och åkte sedan ner.. där var det fullt av föräldrar och barn som lekte tillsammans!! Mysigt!! Vid halv tolv tiden blev vi bjudna på lunch av farmor och det tackar man ju inte nej till :))



Men titta så söt.. håller varandra i handen :))



Gladskiten ligger i babygymmet :)

4 kommentarer:

Jossan-Wellness by me! sa...

Hej Linda
Hoppas ni har en bra dag.
Låter du oftast Lennox sova tills han vaknar eller försöker du styra sovrutinerna på något sätt?
Försöker få lill att alltid sova klart och vakna själv, sover mycket på förmiddagen och sedan så går jag sällan ut med vagnen på kvällen för då somnar hon så lätt..och jag vill försöka att han e på g på eftermiddagen så hon kanske ska sova bättre på natten.
Bara lite funderingar hur du gör? De är ju näääästan jämngamla:)

Börjar ana att lill använder mig som en levande tutte på natten, hi hi. Somnar när jag ammar liggande och igår när J gick och la sig så sov vi båda och hon låg och snuttade på mig:) De är ju sååås sövande:)

Förresten som i dag när du väckte honom, märker du att han blir på sämre humör eller övertrött osv då.

Ha en mysig kväll fina du
Kramar

Fia sa...

Åhhhhhhh sötisarna! :D

Å jag gillar frippan på Lennox - precis som Hugo hade då han hade hår.... :P hehe...

*PUSS*

marie sa...

men så gulligt, klart man ska hålla handen!
kram

Linda sa...

Jossan: Heeej!!! Nää jag väcker aldrig Lennox, utan låter han sova så länge han vill... Imorse skulle vi iväg och då väckte jag honom, men det märktes inte på han :)

Jag tror oxå att det är bra att dom får vara lite mera vakna på eftermiddan, kvällen för att vara lite trött!! Lennox äter vid sju åtta tiden och somnar sedan i sin "puff" vid nio tiden och det känns jättebra rutin... väcker honom vid elva halv tolv innan jag går och lägger mig för en sista ammning :)) Hoppas det håller i sig, för det här funkar jättebra för oss!! Bra att man kan bolla med mammor så här :))

Fia: Jaaa visst då!! Å Leon hade oxå den där frillan, pappan hade fixat ;)

Marie: Jaaa gullungar!!! Blev dålig kvalite bara.. synd!

Kraaaam :))