tisdag 11 augusti 2009

Lunch date...

Idag var jag nere på stan för en liten date med Fia, Hugo och Kina :)) Vi lunchade på Charm och jag kan inte fatta hur goo skagenröra dom har där :) tillsammans med en bakade då!! Perfekt uppladdning inför pump passet ;) Mycket folk på passet och ett jädra drag :)) Varmt som attan och tungt som bara den!! *ler* Underbart helt enkelt!!


3 kommentarer:

Suzanne sa...

Bakad m skagen är mumma försjälen för det! Men jag har hittat en hård konkurrent ute på Charm i Birsta. Bakad m romröra och varmrökt lax, det är ännu mera mumma!!

Vilken pump är det du kör nu? Dagtid eller kvällstid? Jag tänkte att jag skulle ha börjat nämligen...

Kram

malin sa...

ville bara säga VAD HÄRLIGT ATT SE EN SÅDAN LYCKLIG FAMILJ!!!! i alla fall verkar ni utstråla det på korten! önskar fler hade det som er! ta vara på det och lycka till med nya bebben!
Malin

Linda sa...

Suzanne: Jaa den är ju såå god!! :)) Sofia hade faktiskt ätit den där med lax och sa oxå att den var supergod!! Måste kanske testa då :)

Det är ju sensommar schema nu så jag rullar på olika tider och dagar.. idag tex körde jag lunch pass.. :) Det klart du ska komma igång, det är ju bara för härligt!!

Malin: TACK!! Va glad jag blir.. :)) Vad ska jag säga.. vi försöker ju iallafall.. vissa dagar känns bättre än andra!! Men viktigt är att se det positiva i allt, blir ju så mycket lättare då! Kul att du skrev en rad.. å kom gärna tillbaka!!

Kraaaam