måndag 22 februari 2010

Tips...

Om tre veckor så sitter vi på planet mot varmare breddgrader :)) Känns fantastiskt!! Men jag har en liten fråga till er.. Är det någon som har rest med en sån liten knodd som Lennox, 4 månader?!! Jag skulle gärna vilja ha era tips och råd... vad man ska tänka på, något som måste tas med hemmifrån, flygresan, mm. Dela gärna med er av era erfarenheter, små som stora tips.. allt är välkommet!! :))


7 kommentarer:

erica sa...

Hej på dig, hoppas allt är bra, lämnar bara ett litet avtryck och önskar dig en trevlig kväll!

Kram Erica

ps: jag har också en liten Leon...och en liten Milo=)ds

snylander sa...

Vi åkte till Korsika med Thea när hon vare 5 månader och det var inga problem.

Vätskeersättning är bra att ta med hemifrån. Hade även nässpray och den där snorsugen nedpackad i handbagaget och det var toppen att ha på flyget. Vi hade även babybjörnen på flygplatsen-väldigt skönt! Sedan hade vi med bilbarnstolen och frågade snällt om vi fick ta med den in på planet om det inte var fullbokat och det gick bra. Perfekt för Thea att sitta i under resan...

Tänk på att ta med en filt om ni går in i butiker med ac, för det blir väldigt kallt för de små. Det gjorde inte vi och hon blev mega snorig på slutet av semestern!

Kolla gärna om de har bra sortiment på burkmat där nere för vi funderar på att åka ner om jag nu blir frisk någon gång och vila ut efter allt skit som har hänt!!

Ha det toppen skönt=)
Kram

♡ Kakan♡ sa...

Inte ett dugg avis. Inte alls;-) Särskilt inte en dag som denna när man vaknar och det visar -25 ute!!!

Viking sa...

Hej Linda!

Gud vad skönt med Thailand!

Har inte varit iväg själv ännu, men här kan du säkert hitta tips om ALLT :)

http://www.familjeliv.se/Forum-3-105/m49622549-126.html

Jossan-Wellness by me! sa...

Hej fina du

Har du börjat med några smakisar ännu?

Kram

Suzanne sa...

Hej gumman!

Ja tänk, nu är det verkligen inte långt kvar tills att ni åker. Skulle hemskt gärna vilja krypa ned i en av era resväskor ;-)

Jag har aldrig varit utomlands tillsammans med våra barn. Så jag kan inte ge nåt sådant tips. Men, när Ida var nyfödd och nyopererad så fick vi ju flyga mellan Göteborg och Sundsvall.

Och det tips vi fick med oss då var att amma/ge flaska under både start och landning för att lindra/förhindra det lock som lätt brukar sätta sig för öronen. Annars kan det lätt göra ont på de små.

KRAM

Linda sa...

Erica: Hej :)) jaa bara bra, förutom alla sjukdomar som vi har haft ;) Var in och tittade på din sida oxå! Hare gott..

Sandra: Å tack för tipsen, så ni kunde alltså ta in bilbarnstolen, det trodde jag inte.. ska kolla det! :)) Å jag tycker verkligen synd om dig, läste bloggen.. hoppas det ordnar sig snarast!!

Kakan: Hihi.. jaa vet :)) Det är därför jag skriver om det så mycket, vill retas lite *hihi*

Viking: Hejsan!!! Hoppas allt är bra med er nere i kaoset ;) Okej.. jag ska kolla in länken, tack!!

Jossan: Tjoho!! Nää inte än, Lennox är ju "bara" 3 ½ månad än så länge.. så jag väntar lite.. ni då?!!

Suzanne: Jaa det gjorde vi oxå när vi åkte med Leon sist.. så det blir till å amma vid start och landning :)) NU måste vi ses snart!! :))

Kraaaam å tack!!