lördag 20 februari 2010

Vecka 7...

Denna vecka har inte varit nå bra, vare sig träningsmässigt eller i matväg.. Vågen stod iallafall på 74,7 kg och förra veckan 75,1 kg..



Magen (bredaste) 98, 97, 96 idag 94
Magen (smalaste) 85, 85, 80 idag 79
Ben (bredaste) 64, 62,5, 62 idag 62
Rumpa 105, 104,5 102 idag 102

9 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Linda! Vi håller tummar och tår för dig och er också, att ni ska få bli friska någon gång!:)
Vet du vad, jag tycker att det 'r rolgit att följa dina kilon och mått neråt och det går ju bra för dig ju! :) Men jag undrar också hur lång du är? Vore kul att veta!

Sanna, trogen läsare! sa...

Vad blev det nu då, anonym är jag inte :P

Linda sa...

Sanna: Heej va roligt att du följer min resa :)) Å tack, jag gör mitt bästa!! Jag är ganska lång, 175 cm.. så därför väger jag "ganska mycket" :)) Hoppas du får en trevlig kväll..

Kraaam

Fletch sa...

smoki´n hoooooot!!!! :-)

Miss E sa...

Precis....always hot mama!! BRA jobbat....själv har man mycket kvar! :-) Men skam den som ger sig ;-)

Tack för idag! *kraaaaam*

Sanna, igen sa...

Äh, vadå väger ganska mycket, vikten och längden ska hänga ihop, varken hamna för långt uppåt eller neråt ifrån varandra. :) Jag har alltid älskat att kika på dig och dina muskler nere på Ego. Är själv i samma längd och du har liksom varit ett levande och verkligt exempel på hur man som "stor tjej" kan lyckas! Kämpa på nu, det ska jag också göra, skillnaden är att jag inte har några bäbis-kilon att skylla på..... ;P Ha det fint!

Linda sa...

Fletch: Haha... men durå ;)

Miss E: Du.. jag har oxå mycket kvar, du vet ju hur man är :)) Å du, är super duktig.. titta bara på bilder på fb, stor skillnad!!

Sanna: Jaha.. så du tränar på ego :)) då måste du komma fram och säga hej nästa gång då :)) Å visst är det som du skriver.. men det kan låta mycket när man säger: 75 kg.. eller hur?! Men jag har alltid gått efter spegeln och inte hur mycket det står på vågen :)) Hare gott

Kraaaam

Sanna sa...

Det ska jag göra när jag ser dig nästa gång, men det är inte så ofta jag är där nu för tiden då jag bor i Sthlm sedan ett år tillbaka. :) Men när jag är hemma och hälsar på så brukar jag alltid ta en titt ner på Egan, så vi syns något framöver! :)

Linda sa...

Sanna: Jaha :)) men nån gång då *ler* Jag ska faktiskt till storstan på fredag.. hoppas allt löser sig med tågen bara!! Hare gott..

Kraaam